dinsdag 30 augustus 2011

Nieuwe albums

Ik heb de afgelopen twee dagen heel hard gewerkt om een aantal fotoalbums af te maken. Deze mensen zijn allemaal zo'n twee/drie weken geleden bij mij op bezoek geweest en zaten met smart te wachten op hun foto's.

========================================================
Het eerste album is van de familie Otterspeer. Zij kwamen met hun wederzijdse broer en zus en hun partners. Op onderstaande foto's staan de zoontjes Otterspeer tussen de bellen, dat maakte de fotoshoot een stuk leuker!
Daarnaast staan de oom en tante van de jongens...


















========================================================
Daarna kwam Josca de Nekker op bezoek met haar man en zoons. Milan vond het erg leuk en ging uiteindelijk als cowboy op de foto. Door een speciale bewerking van de foto lijkt Milan zo uit een wild-west film gestapt te zijn.
















========================================================
De familie Houwerzijl kwam ook met twee gezinnen, ze wilden een mooie foto laten maken voor oma. Ik heb begrepen dat ze er erg blij mee is. De kinderen heb ik ook nog even apart op de foto gezet.
















========================================================
Kelly van Dam heeft een fotoshoot voor haar verjaardag gekregen. Ze had er erg naar uitgekeken en zich goed voorbereid. Ze had verschillende kledingsetjes bij, waardoor ze een prachtige reportage heeft gekregen.













========================================================
Als laatste in deze serie zijn Sanne en Sander op bezoek geweest voor een zwangerschapsreportage. Uit deze reportage heb ik geen voorbeelden, maar het was een ontzettend leuk stel, de foto's zijn lekker speels geworden.

zaterdag 27 augustus 2011

Huwelijk van Bart en Leonie










Vandaag begon prachtig met een zonnetje. De rest van de dag was het wisselvallig op de juiste momenten, zodat alles redelijk droog verlopen is...

Maar wat een dag was dit, zo prachtig. Al een compleet gezin wat elkaar de liefde verklaard. Zo mooi dat de kinderen daar van mee konden genieten! 4 prachtige blonde kindjes zo lief, zo schattig en zo heerlijk om naar te kijken. Lekker gek doen hoort er ook bij op zo'n dag, waarop er eigenlijk van je verwacht wordt om netjes te zitten en vooral schoon te blijven... daarom even onderstaande foto. Ik moest er zelf erg om lachen!

Bedankt voor de mooie dag!


vrijdag 26 augustus 2011

Sandra en Robin

26 augustus 2011 om 14 uur was het zover, Robin en Sandra geven elkaar het jawoord. Het was qua weer even heel spannend, maar het engeltje op hun schouders heeft ervoor gezorgd dat er geen enkele druppel op hun prachtige bruidskleding is gevallen....
Heel bijzonder met zulke weersvoorspellingen en zo'n heftig begin van de dag, met al die onweersklappen.

Grappig detail is dat ikzelf op 26 augustus 1995 om 14 uur in het huwelijksbootje stapte met Patrick! Het was een heel leuk huwelijk om bij te mogen zijn.
Sandra en Robin bedankt voor de leuke dag en jullie flexibiliteit...

Dikke kus van Monique

woensdag 24 augustus 2011

Bradley


Bradley wordt begin oktober 1 jaar en mocht bij mij op de foto. Zijn grote zus heeft ook toen ze zo oud was foto's laten maken, dus zij was er nu niet bij.

Bradley deed het heel goed en dus was hij in 1 uur klaar. Heel knap gedaan, Bradley!





dinsdag 23 augustus 2011

Crusoe, haar mama, oma en oma oma

Hoe bijzonder is het om vier generaties vrouwen uit 1 familie te mogen portretteren. Vanochtend waren Crusoe, haar mama Manon, haar oma en oma oma bij mij in de studio voor een familieportret.

Bij de eerste flits schrok Crusoe enorm van al dat licht en wilde even niet meer op het papier staan voor de foto. Maar na even gespeeld te hebben en wat overredingskracht van mama, oma en mij is het toch gelukt. Uiteindelijk ontpopte ze zich als een echt model en wilde ze niet meer weg...

Wat heb ik toch een heerlijke baan...




maandag 22 augustus 2011

Zwangerschapsportfolio



Welkom


Zo, even mijn nieuwe blogpagina testen.
De bedoeling is om van sommige fotoshoots even een kort verslagje te schrijven met gelijk een paar van de leuke foto's van de fotoshoot.

Ik hoop dat er heel veel blogs zullen volgen en dat jullie het leuk vinden om deze te lezen. Iedereen is welkom om een reactie te geven op mijn blog.

Groetjes Monique