donderdag 28 februari 2013

Fotoshoot Feestje Lianne

Lianne is een lief rustig meisje uit Hoogvliet. Ze heeft twee vrienden en nog een stel vriendinnen meegenomen vandaag voor haar fotoshoot feestje. Een van de jongens en een van de meisjes wilden liever niet op de foto en dat kan natuurlijk. Dat is nooit een probleem, het is een feestje voor iedereen en als je dan niet wilt dan hoef je niet. Maarrrrrr..... toch is iedereen op de foto gegaan. Als je maar rustig blijft en niet te veel pusht dan komt het vaak goed. Het is geweldig wanneer zo'n meisje dan tegen je zegt, mag ik dan straks ook op de foto... heerlijk! Dat is waar ik voor werk. Niemand hoeft ontevreden te zijn over zich zelf of bang te zijn om fouten te maken, iedereen is wie die is en dat is wat telt! En Lianne is een prachtige jonge dame, die nu al droomt over haar "trouwdag", zo graag zou ze een keer bruidsmeisje zijn. En daarom koos ze vandaag voor een spectaculaire mooie outfit met mijn eigen originele bruidssluier in haar haar... Prachtig is ze. En haar vrienden en vriendinnen weten allemaal iets moois te vinden en maken ook hun dromen voor vandaag waar. De jongens op een stoere manier en de meisjes ook allemaal op hun eigen manier... Het was geweldig met jullie kids!

Pre-Wedding fotoshoot Jerney en Adel

Jerney en Adel gaan op 17 mei aanstaande trouwen en ik ben de uitverkorene om hun huwelijksdag te fotograferen. En daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee! Vandaag kwamen ze naar de studio voor een Pre-Wedding fotoshoot en dat is zo fijn, want dan heb je al een keer met elkaar gewerkt en je leert elkaar goed kennen. Ik weet wat zij leuk vinden en zij weten wat ze aan mij hebben. We zijn redelijk serieus begonnen maar hilarisch grappig geëindigd. Het doel van de fotoshoot was naast het kennis maken met elkaar ook nog het maken van leuke, mooie, romantische en grappige foto's voor hun trouwkaart. En dat het gelukt is kun je wel stellen, het zal nog niet mee vallen om een keuze te maken uit de vele foto's die we gemaakt hebben... Ze hadden zelf een koker meegenomen waaruit honderden hartjes omhoog vlogen... dit gaf een ontzettend leuk effect, zoals je ziet... Ik heb er nu al zin in om de bruidsreportage te mogen verzorgen. Heerlijk...

zondag 24 februari 2013

Glamourfotoshoot met high tea voor Lisette

Lisette werkt bij O'Moda en zij is in verwachting. Haar collega's willen haar verrassen en daar hebben ze een hele speciale manier voor bedacht. Ze komen bij mij naar de fotostudio voor een glamour fotoreportage met high tea! Dat betekent dat Eveliene 't Hoen van Puur Visagie aanwezig om de make-up van de dames te verzorgen en vervolgens worden ze stuk voor stuk op de foto gezet. In de tussentijd staat er een heerlijke en uitgebreide high tea voor ze klaar. Het is natuurlijk even werk om iedereen van mooie make-up te voorzien en daarna iedereen te fotograferen, daarom hebben we er vier uur voor uitgetrokken. En dat ging prima, de lekkere hapjes zijn een welkome afwisseling om de tijd tussen de visagie en de fotoshoot een beetje op te vullen. Ik vond het heel bijzonder om te zien dat er in zo'n grote groep collega's alleen maar leuke en aardige mensen zitten en dat ze ook gewoon allemaal met elkaar overweg kunnen. Er was er niet een bij die buiten de boot viel of wat dan ook. Het was enorm gezellig. Tja en als je dan met elkaar in een schoenenwinkel werkt dan kan het niet anders dan dat schoenen ook een rol in de fotoshoot moeten spelen. De schoenen zijn allemaal roze en blauw, dit omdat Lisette nog niet weet of haar baby een jongen of een meisje is. De meiden die denken dat het een meisje wordt hadden roze schoenen aangedaan en de meiden die denken dat het een jongetje wordt hebben blauwe schoenen aangedaan en voor Lisette hebben ze een roze en een blauwe schoen geregeld. Een van de meiden had gisteren op het werk graag de Harlem Shake willen opnemen maar vond toch geen medewerking daarvoor. Dus stelde ik voor om dat dan maar vandaag in mijn studio te doen... het serieuze deel was toch al voorbij. Het resultaat is hilarisch geworden en staat inmiddels op youtube en op mijn facebook pagina met naam Omoda Harlem Shake. Meiden erg bedankt voor de gezellige middag!

zaterdag 23 februari 2013

Familie de Heer

Vanmiddag was de familie de Heer op visite in de studio. Vader en moeder de Heer hebben een cadeaubon gekregen zodat ze zelf met hun hond op de foto kunnen. Ze belden ons echter op met de vraag of het ook mogelijk was om niet zelf maar de kleinkinderen met de hond te laten poseren. En dat hebben we gedaan. Maar liefst 5 prachtige kleinkinderen en een ontzettend lieve hond. Een uitdaging op zich, dacht ik. Maar dik binnen de tijd waren we allang klaar. De kinderen werkten zo goed mee en wilden eigenlijk nog wel langer blijven. Ook Job de hond deed het geweldig, hij had nergens moeite mee en voor een brokje deed hij alles. Op de eerste foto het vijftal plus de hond en op de tweede foto de twee kleinste kindjes van de familie die als een kaboutertje wilden kussen.... nou ja.... wilden... eigenlijk niet hoor, maar Rosa die wilde wel en leunde voorover, maar... zonder reactie... in eerste instantie dan! So cute

Fotoshoot Feestje Julia

Julia uit Berkel en Rodenrijs... wat een plaatje! Zij kwam met haar zusjes en een aantal vriendinnen om haar feestje te vieren. En wat had ze fijne hulp bij zich. Met zijn allen hebben we er voor gezorgd dat het een geweldige middag werd voor de meisjes. Ze vonden het allemaal heel spannend maar vooral heel erg leuk. Nog nooit krullers in gehad en nog nooit zulke mooie glitter make up... Mascara is al spannend en vreemd. Heerlijk om die meisjes zo'n fijne ervaring mee te kunnen geven. Ik heb van jullie genoten meisjes!

Tweeling meisjes Yinthe en Inger en grote broer Mats

Mats is al voor de derde keer binnen een jaar bij mij in de studio. De eerste keer gewoon voor een fotoreportage van hem alleen, de tweede keer toen zijn mama in verwachting was en nu met zijn tweeling zusjes Yinthe en Inger. Het zijn twee super schattige zusjes en ze hebben het echt ongelofelijk goed gedaan. Niet normaal hoe veel we hebben kunnen doen met ze... de allereerste serie heb ik van de week bedacht toen ik even bij de IKEA liep. Vorig jaar al wilde ik deze emmers kopen, maar toen waren ze uitverkocht en nu heb ik ze maar gelijk allemaal gekocht... meteen wist ik, die ga ik gebruiken voor de tweeling meisjes van de week. Ik wist wel dat Dana op de kleuren zou vallen en dat werd nog duidelijker toen ze met z'n vijven in dezelfde kleur knalgroen binnen kwamen. Echt fantastisch leuk bedacht!

Fotoshoot Feestje Britt

Gisteren was Britt in de studio om haar verjaardag bij mij te vieren. Het waren ontzettend gezellige meisjes die heel goed weten wat ze wel en niet leuk vinden. Prachtige meiden stuk voor stuk die al heel goed zelf konden make-uppen. Een beetje hulp wel hier en daar maar dat geeft niets. Meiden ik vond het ontzettend leuk om jullie te ontmoeten en ik had al gezegd dat ik een stukje over jullie zou schrijven. En dat ik zou schrijven dat vooral jullie het heel erg leuk gehad hebben.. haha... nou bij deze: Ze vonden het geweldig...

vrijdag 22 februari 2013

Mijn foto's in de bladen!!!

Een poos geleden kondigde ik aan dat ik een geweldig leuke opdracht had gekregen alleen kon ik nog niet vertellen wat dat was... nou, dit was het! Mijn foto's - twee pagina's vol - in het tijdschrift "Baby's eerste jaren" en nog een kleine foto in "kindje op komst". Ik mocht fotograferen bij de kinderen van Daphne en Harm in Rhoon. Lyndon en Amy waren de hoofdpersonen, of eigenlijk Lyndon, het artikel gaat over hem. Ik vind het echt geweldig om mijn foto's in een tijdschrift te zien. Ben je nieuwsgierig naar het artikel? Vanaf vandaag worden de tijdschriften uitgedeeld op de negen maanden beurs!

donderdag 21 februari 2013

Fotoshoot feestje Eline

Eline en haar vriendinnen komen uit Rotterdam Prinsenland. Meerdere malen is het mij gelukt om ze in 1 klap stil te krijgen en niet omdat ik erom vroeg, maar gewoon omdat ze even moesten laten bezinken wat ze allemaal zagen... heerlijke meiden. Lief, rustig en zorgzaam naar elkaar toe. Deze shoot verliep heel gemoedelijk, de meisjes waren in een mum van tijd omgekleed, zonder ook maar in mijn rekken te kijken. Ze waren zeer goed voorbereid en hadden flink geshopt volgens mij, want ze zagen er werkelijk prachtig uit. Maar 1 meisje koos toch iets uit de rekken, wat natuurlijk prima is. Daarna zijn ze zelf met de make-up aan de slag gegaan en ook dat ging perfect. Maar in de derde ronde toen werden de rekken wel geplunderd! De meiden kozen een heerlijke over-the-top look en toen was de rust wel even weg hoor... haha! En dat is precies waar de derde ronde voor bedoeld is, gewoon even lekker helemaal los zonder regels of wat dan ook.... het is onmogelijk om iets niet goed te doen en dat geeft de meiden altijd een vrij gevoel!

Fotoshoot feestje Noa

Voor de derde keer in een maand wandelt er een meisje genaamd Noa mijn studio in om haar verjaardag te vieren. Deze Noa komt uit Werkendam en dat is nogal een stukje rijden. Ze komen dan ook onverhoopt een stukje later binnen dan gepland en dan heb je wat tijd in te halen. Dat verliep niet helemaal zoals het normaal gaat en dus werd het voor mijn gevoel een beetje rommelig, maar ik geloof dat ik de enige was die dat merkte. De meiden vonden het allemaal fantastisch en gingen helemaal los. Zo enthousiast en gezellig, heerlijk. En gek genoeg waren we gewoon om 5 over 3 klaar. De meiden mochten nog even in de ontvangstruimte een taartje eten en de cadeautjes uitpakken en even napraten. Noa is een prachtige stoere meid die precies weet wat ze wil, ze combineerde feilloos de zwarte galajurk met een stoer hoedje en grappig strikje. Zo heerlijk als meiden een eigen stijl hebben, ik houd er zo van. Goed gedaan Noa & friends...

dinsdag 19 februari 2013

Wouter...

Vanochtend was Wouter bij mij in de studio, hij is in oktober 2010 geboren en is nu samen met zijn papa en mama bij mij voor een mooie fotoreportage. Wouter is meteen thuis en komt gelijk naar me toe en wat werkt dat heerlijk!! We laten hem lekker spelen met alles wat hij leuk vind en dat is vooral niet zijn eigen meegenomen speelgoed... Ze hadden enorm leuke dingetjes meegenomen en Wouter heeft wel met zijn grote knuffelbeer gespeeld, maar de rest was niet meer zo interessant. Dat is natuurlijk niet zo raar, aangezien er zoveel ander en voor hem nieuw speelgoed in de studio staat. Maarrrrr.... na een ochtend heel intensief spelen werd Wouter moe en dat was het moment om even "back to basic" te gaan, dus lekker veel wit en natuurlijk zijn lievelingsknuffeltje Jaapie.... en dat levert dan gelijk van die heerlijke dromerige plaatjes op...

zondag 17 februari 2013

Betoverende Megan Fee

Megan Fee is een ontzettend schattig klein meisje geboren op 10 januari van dit jaar... Ze komt slapend binnen en houdt dit bijna de hele fotoshoot door vol. Ze is klein poppetje, maar wel met een grote blaas!! Deze kleine dame heeft namelijk het record Wildplassen verbroken vandaag. Papa's en mama's vragen vaak aan mij; ik vind blote foto's zo leuk maar ze kan dan wel plassen.... zo ook deze papa en mama.... ik antwoord dan altijd standaard met de opmerking; Ja, dat doen baby's, gevolgd door; het record staat op vier keer plassen in een shoot dus doe je best (gericht naar de baby). En Megan dacht vandaag... oke, dat moet lukken. Haar luier was 1 seconde af en daar was al gelijk plas nummer 1 en dat herhaalde zich nog 4 keer, waardoor het record nu dus op 5 staat! Ik heb Megan nog een oorkonde beloofd! haha.... Het zal moeilijk worden om dit record te verbreken denk ik. Maar alle gekheid op een stokje, Megan was gewoon zo lief en schattig en slaperig dat we haar telkens weer slapend op een andere manier neer konden leggen, ze vond het allemaal prima. Wat een heerlijk kind. Mama vind de dromerige "vintage" foto's het mooist en daar werken we dan ook naartoe. En tja, als je tweede naam Fee is, dan mag er best wat elfenstof op je foto toch??

zaterdag 16 februari 2013

Baby Isabella

Kleine Isabella, is in augustus geboren en liet haar papa en mama goed schrikken door een aantal weken te vroeg geboren te worden. Maar het gaat goed met Isabella, ze is een enorm alerte jonge dame.... ze bekijkt alles om haar heen en soms is dat net even te veel en moet ze eventjes huilen. Maar haar ontzettend lieve mama weet haar steeds prima te troosten. Het is een prachtig stel samen. Alles wat mama Stephanie heeft meegenomen is roze en daar gaan we dan ook maar op verder. Heerlijk is het, ik hou van roze en van baby's dus dat komt goed uit. Isabella heeft ook van die prachtige grote blauwe heldere ogen, die maken elke foto goed. Daardoor was het nog moeilijk kiezen. Maar deze sprongen er wel uit, vond ik...

Pepijn!

Pepijn is op 19 december geboren en is stiekem al een keer eerder bij mij in de studio geweest, alleen zat hij toen nog bij zijn mama in de buik. Nu is het zijn tijd.... en hij vind het geweldig allemaal. Mama Mieke heeft er eerst even voor gezorgd dat zijn buikje vol was en daarna ging het als een speer. We hebben heel veel verschillende dingen gedaan, van bontgekleurd naar prachtige naturel foto's. En alles vond hij prima, totdat ik even voor een tel de studio uit liep (Pepijn nog klaarwakker), ik was heel even wat pakken en ik kom terug en het mannetje slaapt. Hij was letterlijk als een blok in slaap gevallen. Daar hebben we dan ook even van geprofiteerd natuurlijk... Ik denk dat Pepijn nog wel een poosje door heeft geslapen na het harde werken!

woensdag 13 februari 2013

Fotoshoot Feestje Kim

Kim is de eerste die op woensdag om 10 uur haar feestje viert. Meestal moeten de kids dan naar school, maar Kim en haar vriendinnen uit Hendrik Ido Ambacht hebben een studiedag en die wordt vandaag goed benut. 10 uitzinnige meiden komen vol enthousiasme mijn studio in wandelen, ze lopen de make-up studio in met de woorden, ohhhhh het is nu al leuk! En ik had nog niet eens iets gedaan of gezegd. Zeer vrolijk en uitgelaten en heel belangrijk super gezellig, er is geen onvertogen woord gevallen. Ze hebben genoten van alles wat er te doen was, van de gewone ronde tot en met de gekke ronde... meiden het was leuk om met jullie te werken!

Shirley is 34 weken zwanger

Shirley is een prachtige jonge vrouw met weer zo'n ontzettend mooie bos lang donker haar... ze is in verwachting en komt wat stil en onder de indruk binnen. Ze heeft er zin in, maar het is wel raar om ineens voor de camera te staan. Maar die zenuwen blijken al snel nergens voor nodig want ze blijkt een natuurtalent te zijn, ze poseert alsof ze het elke dag doet. Zonder problemen wisselt ze van houding en blik, echt geweldig! Ik probeer weer wat nieuwe dingetjes uit en ze geniet zichtbaar van het hele gebeuren. Ook heb ik haar nog even samen met haar moeder gefotografeerd, al zou ik zweren dat ze met haar zus binnenkwam, maar nee.... een prachtige mama en dochter! Shirley heeft de fotoshoot cadeau gekregen tijdens haar babyshower en mag ook nog eens terug komen wanneer de baby geboren is.

zondag 10 februari 2013

Cadeau fotoshoot Hans en Ina van Veen

Voor hun trouwdag krijgen Hans en Ina een fotoshoot cadeau met het hele gezin cadeau en vandaag was de dag om dit cadeau te verzilveren. Chantal en Iris ken ik al, zij zijn vorig jaar bij mij in de studio geweest voor het vrijgezellenfeest van Jocelyn en ik mag in mei de bruiloft van Chantal en Ralph fotograferen! Dat is natuurlijk super leuk en ik ben er helemaal van overtuigd dat dit een hele gezellige dag gaat worden. Want wat een familie is dit zeg... ik heb nog nooit zo ontzettend gelachen tijdens een fotoshoot. Zo gezellig, zo vrij. We zijn redelijk serieus begonnen met een aantal foto's in sjieke kleding. Daarna hadden ze nog een casual setje meegenomen en als laatste hebben ze nog even goed gebruik gemaakt van de grappige accessoires in mijn studio. Ik kon het niet helemaal laten om de tweede foto gewoon op mijn blog te plaatsen, hij geeft zo goed weer hoe de sfeer van de fotoshoot was.... en hey... ik had er ook een uit de laatste serie kunnen kiezen natuurlijk! (knipoog...) Nou ja, ik zal er maar niet te veel woorden aan vuil maken, je moet de foto's maar even bekijken...

Fotoshoot Feestje Noa

Noa is een heel vrolijk meisje uit Hellevoetsluis, samen met haar vriendinnen kwam ze gisteren naar mijn studio en ook haar kleine baby-zusje mocht mee. Deze meiden waren echt zo enthousiast dat ze maar niet uitgekeken raakte... ze pasten de kleding, schoenen, armbanden, kettingen en dergelijke. De derde ronde was al snel beslist voor Noa, in deze ronde wilde ze graag "Sebas" (zoals hij door iedereen genoemd werd) een beetje pesten en lichtelijk shockeren. En dat lukte aardig met haar nogal uitdagende creatie. Een lol dat ze hadden... de rest van de meiden deed vrolijk mee... Sorry hoor, mama's en papa's maar ze hebben het echt allemaal zelf bedacht! haha.... Gelukkig is het allemaal maar voor een half uurtje aan geweest en was het puur voor de lol en dat hadden ze, dat is een ding dat zeker is! Toch hebben ze denk ik het meest genoten van de glamourronde. Waarin ze in de make-up gingen en de haren in de krul gedraaid werden. Prachtige jurken kozen ze en je zag ze groeien... geweldig hoe zelfverzekerd de meisjes werden toen ze zich helemaal op en top mooi voelden! Nu vond ik dat ze al op en top mooi waren toen ze binnen kwamen natuurlijk!!!

zaterdag 9 februari 2013

Tweeling Simran en Aditya

De mama en papa van deze prachtige tweeling genaamd Simran en Aditya zijn al bij mij geweest voor een zwangerschapsreportage en ik vind het waanzinnig leuk dat ze vandaag terug zijn met hun prachtige kindjes. Wat een beauty's zijn het weer. Prachtige heldere ogen en zo'n heerlijk lichtbruin kleurtje.... smelt... Een tweeling fotograferen heeft altijd veel met timing te maken en is uiteraard ingewikkelder dan een eenling. Maar het ging fantastisch! Ze deden zo geweldig mee en ook de papa en mama werkten ontzettend fijn mee en bleven heel rustig en dat is altijd een vereiste. Onrustige ouders kunnen ook onrustige kinderen veroorzaken, maar daar hadden Vanita en Presan echt geen last van. Dank jullie wel voor het vertrouwen dat ik jullie kindjes op de foto mocht zetten!

Fotoshoot Feestje Sangini

Gisterenmiddag was Sangini bij mij in de studio voor haar feestje. En wat had ik een moeite met het uitspreken van haar naam, maar in de laatste ronde riep ze: He, je zei mijn naam goed! Haha... lastig soms. Ze komt uit Rotterdam en heeft vier vriendinnen mee voor haar glamourparty... Wat vinden ze het allemaal weer leuk! Spannend ook wel natuurlijk, dat hoort erbij. Maar de meiden zijn prachtig, vooral Sangini zelf met haar enorme bos zwart haar. Haar moeder heeft van te voren iets in haar haar gedraaid waardoor er ineens een enorme bos krullen tevoorschijn kwam, echt prachtig! Alweer een jaloerse ik... met mijn slappe stijle haren... haha! Van een van de meiden ontving ik gisterenavond nog een tweet om te bedanken, bedankt Pauline!

vrijdag 8 februari 2013

Tiny Dirk...

Dirk is een heel klein baby'tje van twee weekjes jong... maar eigenlijk zou hij pas aanstaande maandag geboren worden. Dirk is een hongerig mannetje en hij zal dus niet lang klein blijven. Des te leuker dat hij nu al op de foto is geweest. Hij deed het hartstikke goed al vond hij het in z'n blootje niet zo heel fijn. We hebben dus vrij snel maar weer aangekleed, maar dat gaf niets want zijn papa en mama hadden fantastisch leuke kleertjes meegenomen. En we hebben toch even de foto kunnen nemen waar papa zijn mannetje tussen zijn handen in vasthoudt.... zo ontzettend lief en vertederend...

woensdag 6 februari 2013

Yaro is morgen 1 maandje oud...

Morgen is Yaro 1 maand oud en vandaag is zijn papa Tiko 30 jaar geworden! Yaro is echt zo'n heerlijk klein mannetje, ieniemienie voetjes en handjes, heel klein zacht neusje en schattige oortjes. Ook kan hij hele grappige gezichten trekken, zo hebben we erg gelachen om zijn tuutmondje... maar hij toverde ook schattige lachjes, zoals hij bewijst op de foto met de beer... En wat deed hij het knap zeg. In het begin nog een beetje onrustig maar dat was snel opgelost met een flesje. Daarna hebben we nog veel meer prachtige foto's kunnen maken. Geweldig om te zien hoe Patty en Tiko met de kleine omgaan, Tiko verschoont Yaro alsof hij nog nooit anders gedaan heeft en Patty weet precies wat Yaro wil. Geweldig om te zien hoe snel je echt vader en moeder wordt!

dinsdag 5 februari 2013

Zwangerschapsreportage Esmeralda en David

Esmeralda is een prachtige vrouw met een enorme mooi bos zwart haar, daar ben ik nou zo jaloers op hè... Haar man David vind het allemaal prachtig maar is er wel een beetje huiverig voor om er zelf bij te staan, maar dat is nergens voor nodig want ze vormen een prachtig koppel. De liefde spat er vanaf, liefdevol helpt hij met de styling van Esmeralda, hij weet hoe ze haar haar graag draagt en wat ze mooi vind. Maar vooral ook wat hij zelf mooi vind en vraagt zo nu en dan om een foto uit een bepaalde hoek. Heel leuk... Maar om even terug te komen op Esmeralda, zij poseert zo makkelijk dat ik haar eigenlijk niets hoef te vragen. Dat is heerlijk werken... de foto's zijn prachtig geworden maar graag houden ze de foto's alleen voor hen zelf, dus dat respecteer ik dan.

Verrassingsreportage voor papa

De papa van dit mooie mannetje is binnenkort jarig en daarom heeft mama bedacht dat het wel heel leuk zou zijn om mooie foto's te laten maken. Ik heb hem een jaar geleden ook al gefotografeerd en nu is hij terug, wat is dat toch ontzettend leuk om te doen en te zien hoe die kleintjes groeien. Hij heeft het vandaag enorm goed gedaan waardoor we in no-time klaar waren. Alles vond hij leuk en hij heeft een prachtige lach, dus wat wil je als fotograaf nog meer...