vrijdag 26 april 2013

Fotoshoot Feestje Gwenn

Ach die Gwenn.... vandaag vierde ze haar feestje in mijn studio. En wat had ze er zin in... ze liep direct door naar de make-up studio en ik hoorde binnen een minuut al roepen, zo ik ga me vast omkleden. Je snapt dat ik even moest ingrijpen, maar aan enthousiasme geen gebrek. En dat is natuurlijk altijd fantastisch.

Ik heb de regie snel zelf in handen genomen en toen liep het meteen zoals bedoeld. Leuke meiden en natuurlijk het vriendje van Gwenn Cas niet te vergeten. Hij zag er fantastisch uit in zijn driedelig kostuum met hoge hoed. Maar wat graag sloeg hij zijn arm om Gwenn heen voor de groepsfoto. Hij heeft wel drie keer gezegd dat hij Gwenn zo mooi vond met haar krullen. Dat is toch té schattig of niet soms...



woensdag 24 april 2013

Noah en Valente

Vanochtend mocht ik foto's maken van Noah en Valente... misschien herken je ze wel van de foto van de twee jongetjes die op de kinderboerderij bij het hangbuikzwijntje in het hok liepen.
Vandaag was het doel een leuke foto te schieten voor de uitnodiging voor de verjaardagen van de jongens... hoewel ze wel een tweeling lijken schelen ze toch nog een jaar. Maar wat zijn het een heerlijke en vooral fotogenieke mannetjes... met hun stoere kleding en kapsels.. ik houd er van!

Dit zijn alvast twee foto's van de fotoshoot van vanochtend.

zondag 21 april 2013

Fotoshoot Feestje Chimene

Chimene uit Dordrecht komt ook gisteren om haar feestje te vieren. Met negen meiden was ze bij ons voor haar verjaardag. Het leek er even op dat ze het met acht meisjes moest doen, maar gelukkig knapte dit vriendinnetje snel op en konden ze toch met de hele club het feestje vieren.

Heel fijn voor Chimene overigens, want het enige wat zij wilde is een fotoshoot met al haar vriendinnetjes... heerlijke meisjes, de een wat verlegen, de ander lekker uitgesproken, maar allemaal even lief.

Chimene was heel blij met de roze glitterhakken en dus moest en zou ze bij de hakken een bijpassend jurkje vinden en uiteraard is de collectie groot genoeg dat dat gelukt is!


Fotoshoot Feestje Givienna en Jennifer

Een fotoshoot feestje gisterenmiddag met maar liefst 11 kinderen, ik was dus erg blij met mijn assistente Lotte dat begrijp je wel. Want bijna alle meiden hadden lang haar en ook bijna alle meiden wilden voor de gelegenheid wel krullen in het haar. Maar er waren ook voldoende hulpmoeders bij het feestje waardoor we het allemaal keurig binnen de tijd gered hebben.

Een hele leuke groep meiden en Sam natuurlijk niet te vergeten, allemaal lief voor elkaar zonder rivaliteit. Dat is lekker werken. We zijn weer royaal geweest met de glitters op de ogen en in de kleding.. het was een heerlijke middag!


zaterdag 20 april 2013

Familie Wijntuin

Henna Wijntuin heeft mij van de week gebeld, want ze wil heel graag haar gezin op de foto laten zetten. Ze heeft drie zoons waar ze enorm trots op is. Een van de zoons vertrekt binnenkort naar Suriname en dan is het toch leuk om het gezin nog even bij elkaar te hebben.

Drie fantastische jongens die het toch uiteindelijk wel erg leuk vonden om vandaag op de foto te gaan, al was het wel vroeg vanmorgen.

Ook moeder Henna hebben we geportretteerd als een echte classy lady en dat is precies wat ze is... wat een vrouw, zo krachtig met drie super correcte, goed opgevoede, inmiddels volwassen zoons.


Fotoshoot Feestje

Gisterenmiddag hebben we het feestje gevierd van Laura. Laura ken ik al een klein beetje van turnvereniging Animo. Zij heeft bij mijn dochter in de groep geturnd. Het is een prachtige lange meid met net zulke mooie vrienden en een ontzettend grappige vriend. 

Hij deed heerlijk mee tussen al die meiden, in de gekke ronde is hij zelfs als meisje verkleed gegaan! Zo leuk als jongens zo leuk mee doen. Maar Laura was een voorbeeldig model, het ging allemaal heel soepel en gezellig!

woensdag 17 april 2013

Shay is alweer 1 jaar en 3 maanden

Kleine Shay was vorig jaar deze tijd ook bij in de studio, hij had toen een enorme grote donkerblonde kuif en toen al een hele verleidelijke lach. De lach heeft hij nog steeds, maar zijn donkerblonde grote kuif heeft plaats gemaakt voor prachtige lichtblonde stekels.

Hij kan zo ontzettend schattig en lief kijken, maar ook soms fronzen of serieus kijken. Hoe hij ook kijkt, Shay is altijd leuk. Hij is makkelijk en na een uur hebben we de meeste foto's al geschoten, zo snel was hij. Hij staat er dan ook meer dan eens met een prachtige glimlach op... dezelfde glimlach als die je vorig jaar ook al kon bewonderen. Wat heerlijk om kindjes terug te zien... en wat leuk om te vergelijken met het jaar ervoor.




dinsdag 16 april 2013

Bradley

Vorige week nog meldde ik op mijn website dat kleine Bradley de winnaar is van de geboortekaartjes aktie van het eerste kwartaal van 2013 en vandaag mocht ik hem fotograferen. Hij is nu net drie weekjes oud en nog heel klein. Maar deze kleine Bradley is  mijn echte "jongenskoppie" wel echt heel cool en stoer... hij had steeds van die maniertjes met zijn handen, als of hij een stoere rapper is of zo... haha... ontzettend schattig, kijk maar naar deze foto....

Maar ook een coole stoere baby wordt een keer moe, dus heb ik Bradley toch ook op zijn schattigst slapend gefotografeerd.


zaterdag 13 april 2013

Vrijgezellenfeest Anne

Als klap op de vuurpijl na twee zwangerschappen te hebben gefotografeerd vandaag, was het vandaag de beurt aan Anne.... een afspraak was gemaakt zonder dat zij het wist. Maar liefst 12 vriendinnen hebben haar vandaag verrast om haar een geweldige dag te bezorgen. Ze hebben haar in een prachtige roze glimmende legging gehesen en een mooi hoedje met sluier opgezet en haar daarna meegenomen naar een slipper-workshop en daarna kwamen ze door naar mij voor een leuke serie foto's. Ze zijn normaal, gek en glamorous op de foto geweest. Een enorme groep maar ontzettend gezellig! Ik denk dat de dag voor Anne naar het bezoek aan mij nog niet klaar was.... dus Anne veel plezier nog en morgen even bijkomen! Enne...... we hebben de foto's nog!!



Patrick, Angela en Nick

Nick is 6 jaar en krijgt over een paar weken een klein baby-zusje en dat vind hij hartstikke leuk. De fotoshoot van vandaag vind hij wel spannend zegt hij... dus probeer ik hem niet te veel te pushen... Ik weet hem te verleiden om mij te "helpen" door hem een foto te laten maken met mijn plastic camera. Hij vind het leuk en klikt drie keer, dan is het klaar. Later vraag ik het hem nog een keer, hij pakt de camera aan en kijkt mij bloedserieus aan, hij denkt even en zegt dan: "weet je wat ik denk.... dat ie gewoon nep is....!!!". Nou mij kon je opvegen (van binnen dan), ik heb hem complimenten gegeven dat hij zo slim is en  hem dan maar gevraagd of hij dan een nepfoto te maken en vervolgens heb ik hem uitgelegd waarom. Wat een slim mannetje!!

Maar mama Angela en papa Patrick deden het ook ontzettend goed hoor... maar met zo'n mooi verhaal over Nick vallen papa en mama even een beetje in het niet....


Gina en Jerry

Gina is voorlopig nog niet uitgerekend in tegenstelling tot Barbara van gisterenmiddag. Pas eind juni zal haar dochtertje waarschijnlijk geboren worden. Maar wat is ze al mooi zwanger, een prachtig buikje is er al te zien en Jerry is zichtbaar trots op haar. Hij ontpopt zich als een waardevol assistent voor mij... hij weet Gina dusdanig aanwijzingen te geven, dat zij ze direct oppikt en waardoor ik eigenlijk niets meer hoef te zeggen. Wat een heerlijkheid... Weer zo'n gezellig jong stel wat ik op de kiek heb mogen zetten. Ik hoop ze nog een keertje terug te zien wanneer de baby geboren is.

Hier alvast een voorproefje op de fotoreportage...


Barbara en Marc

Barbara is over twee weken al uitgerekend en is duidelijk bezig met haar laatste loodjes. Dit is zo'n periode in je zwangerschap waar alles zwaar is... lopen, zitten, staan, het gaat allemaal wel, maar vooral niet te lang. We doen het daarom erg rustig aan zodat we wel een aantal mooie paatjes kunnen schieten. En dat is meer dan gelukt. Dit leuke ontzettend fotogenieke koppel houdt zo goed op de foto, dat bijna alle foto's leuk zijn. De chemie tussen de twee is duidelijk aanwezig en dat is mooi om te zien. Ik heb erg genoten van dit stel en zij ook andersom geloof ik... de klik was er in ieder geval. En binnenkort zie ik ze weer voor de babyfotoshoot!

donderdag 11 april 2013

Familie de Waard

Vandaag was de familie de Waard uit Vlaardingen in de studio voor een groepsreportage. Vaak worden groepsreportages gemaakt als cadeau voor de ouders en zo was dat nu ook het geval. Twee prachtige zussen met het gezin en hun oom. Ze dachten binnen te komen voor even een groepsfoto en vonden de twee uur wel wat ruim genomen. Nou dat was het ook hoor, twee uur was teveel. Ik weet van te voren nooit precies hoe de samenstelling van de groep is, maar dit was een groep met allemaal volwassenen en dan heb je gewoon minder tijd nodig. Maar alsnog zijn we een uur bezig geweest, want nee, we schieten niet alleen een groepsfoto, maar je mag ook nog in andere opstellingen op de foto. Alles behalve individuele foto's zijn toegestaan. Ook dit was weer een hele leuke groep mensen, het was leuk met jullie kennis te mogen maken.

woensdag 10 april 2013

Fotoshoot Feestje Daniek

Daniek uit Rotterdam is zelf gaan zoeken naar een feestje wat geschikt zou zijn voor haar... er moest adrenaline inzitten was de boodschap naar haar moeder. Maar toen vond ze mijn fotoshoot feestjes en keek wat rond, meteen was ze overtuigd, maar toen... oeps de pagina was weg geklikt en ze kon het ook niet meer vinden. Tot ineens een vriendin op facebook een foto postte van haar dochter die haar feestje bij mij had gevierd. Meteen herkende Daniek het en helemaal blij hebben ze toen meteen gereserveerd. En gelukkig heb ik haar verwachtingen ook een beetje waar kunnen maken, Daniek straalde de hele middag, ze vond het fantastisch en zag er dan ook geweldig mooi uit met haar krullen, zilveren hoedje en glitter-ogen. Haar vriendinnen vonden het ook allemaal erg leuk, het waren zeven verschillende meiden met allemaal een hele eigen smaak en er was gelukkig voor ieder wat wils... super enthousiast en zelfverzekerd liepen ze allemaal de deur weer uit even na zes uur...

zaterdag 6 april 2013

Pre-Wedding fotoshoot Ralph en Chantal

Ralph en Chantal gaan 31 mei trouwen en ik mag hun bruidsreportage verzorgen. Als cadeau bij de fotoreportage krijgen ze van mij een pre-wedding fotoshoot cadeau. Vandaag was het de tijd om deze leuke gezellige fotoreportage te maken. Ze houden allebei wel van gek doen en vooral Chantal heeft altijd leuke ideeën. We hebben samen een leuke facebook aftelkalender gemaakt, met hilarisch grappige foto's daarin. Als eerste is de aankondiging van hun huwelijk belangrijk en daarom hebben we onderstaande foto geschoten... dus mensen "Save the date"!! Toevallig had ik nog twee gekleurde cupcakes in de koelkast staan en dat in combinatie met de verlovingsring maakt een heel gezellig kleurrijk plaatje... het was een gezellige middag.

Chris is niet zo lekker....

Kleine Chris is woensdag jarig, dan wordt hij 1 jaar! En we hadden afgesproken om vandaag foto's van hem te maken en bovendien mocht hij ook met zijn opa's en oma's op de foto. Maar Chris heeft de hele nacht al lopen spoken en voelt zich niet zo lekker. Als na het eerste rondje foto's met opa en oma zijn wangen rood worden en hij nogal verhit aanvoelt besluiten we om te stoppen. Hij wil alleen maar kroelen en knuffelen met papa en mama, ik heb niet het gevoel dat er op deze manier foto's van Chris gemaakt kunnen worden zoals hij normaal gesproken is en daarom biedt ik ze aan om een keertje terug te komen. Die kans pakken papa en mama dan maar aan, ze vinden het vervelend voor mij en dat is lief, maar de kleintjes staan bij mij op de eerste plaats en bij Chris zijn papa en mama natuurlijk ook. Dus is het voor alle partijen beter zo... Binnenkort komt Chris weer terug en hopelijk voelt hij zich dan een stuk beter. Maar deze foto hebben we toch mooi even kunnen schieten.

Fotoshoot Feestje Roos

Gisteren was er alweer een meisje uit het Aleijd van Strienhof in Poortugaal. Een hele gezellige straat volgens mij aangezien er al heel wat meisjes uit die straat bij mij hun feestje hebben gevierd. Roos was gisteren de gelukkige en ze had vier vriendinnen en een vriendje meegenomen. Helemaal stil kwamen ze de studio in gewandeld, eerst een beetje onwennig, maar geloof me... dat ging over! De rekken werden geplunderd en er werd van alles gepast, totdat ze de ultieme outfit gevonden hadden en dat is iedereen gelukt. De een met eigen kleding, de volgende met een combinatie van eigen en mijn kleding en de ander plukte meteen een mooie jurk uit mijn rek. Het was een geweldig leuke middag. Ontzettend leuk was ook de derde ronde, de een wat uitbundiger dan de ander, maar voor iedereen passend bij hun persoonlijkheid en daar gaat het om...

woensdag 3 april 2013

Fotoshoot Feestje met high tea voor Laurian

Laurian is aan de ene kant een stoere meid met een super stoer kapsel, maar aan de andere kant is ze ook wel echt een meisje-meisje. Ze wil graag een leuke jurk aan en is helemaal verliefd op de krullen in haar haar. Ze ziet er dan ook fantastisch uit en eigenlijk maakte het niet uit naar welke ronde je dan kijkt. Zelfs in de gekke ronde zag ze er geweldig uit. Ontzettend gezellig zijn ook haar vriendinnen, ze hebben allemaal ongelofelijk goed hun best gedaan en ze staan er stuk voor stuk prachtig op. De meiden komen uit Krimpen aan den IJssel en mochten tijdens dit fotoshoot feestje ook nog genieten van een heerlijke high tea en dat is toch wel heel erg fijn als je net uit school komt! Ze hebben ook goed hun best gedaan om zo veel mogelijk op te maken al is dat niet helemaal gelukt, maar eerlijk gezegd is dat ook bijna onmogelijk... er was veel meer dan genoeg.

dinsdag 2 april 2013

Baby Senn op herhaling

Twee weken geleden was kleine Senn bij mij in de studio voor zijn newborn-reportage, maar toen had hij er niet zo heel veel zin in. We hebben toen wel een paar mooie foto's kunnen maken, maar niet voldoende naar mijn zin. Hij vond het gewoon niet zo leuk en zat niet zo lekker in zijn vel. Vandaag was hij terug samen met mama en oma voor een herkansing en nu was Senn wel blij. We hebben hem heerlijk in een mandje met pluche dekentje gelegd. Mama wilde heel graag foto's van Senn met de groene muts op, die had ze speciaal voor de fotoshoot gekocht. Slapen wilde Senn dan wel niet, maar die muts hebben we gewoon opgezet en het stond hem schattig! Hij heeft het super goed gedaan en we hebben er voor gekozen om niet te lang door te gaan vandaag. Na een uurtje was hij er ook wel een beetje klaar mee en zodra hij de max-cosi raakte viel hij al in slaap. Maar papa en mama mogen wel trots zijn op kleine Senn, want hij was zo knap! Een echte kanjer!!!

Iris en Tjaldor

Gisterenmiddag liep ik te wandelen met mijn honden vlakbij de manege in Hoogvliet en ik had mijn camera bij me... wat was ik daar blij mee. Want ik zag daar bij het water twee meisjes staan met hun paarden. Een van de twee meisjes had een prachtige jurk aan in de kleur van haar paard. Ik heb haar aangesproken en het bleek dat er op de manege een evenement was, waarbij de kinderen verkleed mochten paardrijden. Ze hadden zelfs het paard versiert met verf, al hadden ze dat er net grotendeels vanaf gehaald. Ik heb haar gevraagd of ik haar mocht fotograferen en dat vond ze prima want haar oma was haar camera vergeten en dan had ze toch nog mooie foto's. Ze vond het wel lastig want ze kon moeilijk lachen zei ze. Ik trek me daar nooit wat van aan en heb haar gezegd dat ze niet eens naar me hoefde te kijken en alleen maar met haar paard bezig hoefde te zijn en dat is precies wat ze deed.... Het zijn prachtige foto's geworden die een onverwachte start van mijn lente project aankondigen. Niks geen 1 april grap... echt gewoon een geweldig leuke ontmoeting op tweede paasdag.

Bruno en Sun'ka

Bruno en Sun'ka zijn vader en zoon, Bruno is al bijna 11 en Sun'ka is 10 jaar oud. Ze wonen vlak bij elkaar en zijn dikke vriendjes. Als de baasjes wel eens weg gaan dan logeren ze bij elkaar en hebben soms play-dates... Ze zijn ontzettend lief en van papa Bruno hebben we een paar foto's gemaakt waar hij eigenlijk gewoon een puppy lijkt, maar met zijn elf jaar is hij dat zeker niet. De baasjes hadden een mini-fotoshoot geboekt en hebben dus ter plekke een paar mooie foto's uitgezocht die ze binnenkort op CD ontvangen.