zaterdag 20 september 2014

Newborn reportage Novi

En vanmiddag was er weer zo'n lief klein babytje in de studio met de mooiste naam ooit..... NOVI. Een naam die ik zelf zo had kunnen kiezen, heel mooi en ik heb de naam ook nog nooit gehoord. Novi was niet alleen mooi, maar ook zo ontzettend allert. Ze lachte er op los en kon mooie gezichtsuitdrukkingen tevoorschijn toveren.

Trots zijn de ouders zeker. ze lachen en kroelen met hun meisje en haar volleerde papa kon haar razendsnel omkleden. Zo leuk om te zien.

Novi heeft het heel goed gedaan, we hebben eerst mooie foto's gemaakt met haar oogjes open, waar dus de nodige lachjes tussen zaten. En daarna heeft ze nog even heerlijk geslapen. De papa en mama van Novi hebben paarse accenten in huis, dus hoe leuk is het dan om ook paarse accenten in een paar foto's te stoppen. Deze foto vond ik wel een toppertje in de serie...slapende baby's zijn zooo leuk!

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





Bruiloft Eddy en Cherique

Deze blog moet je echt even tot het einde lezen, dit wordt namelijk een verhaal met een staartje....

Gisteren hebben Patrick en ik de bruiloft gefotografeerd van Eddy & Cherique en mensen kinderen wat was het een mooie dag. Cherique zag er werkelijk geweldig uit in haar prachtige witte jurk waarvan Eddy dacht dat hij rood zou zijn. Eddy zelf had ook een heel mooi pak aan, lichte kleuren en keurig dasje erbij (wat vast geen dasje genoemd mag worden, maar vooruit). En dan nog twee bruidskindjes, Sven met een prachtig pak aan en Mara... met een rode jurk! Dus de rode jurk was er wel, alleen niet bij de bruid. Sven en Mara waren echt de makkelijkste bruidskindjes die je als fotograaf kunt wensen, ze deden zo'n beetje alles wat ik vroeg. Dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat ik ze de hele tijd heb laten spelen en dat ik zelf ook meegespeeld heb... hihi...

De dag begon mistig, maar de mist trok weg en uiteindelijk hadden we zelfs even de zon. De fotoshoot begon in het park bij de Molen van Charlois. Daar hebben we even lekker gevoetbald en gespeeld en ja, ook foto's gemaakt. Maar daarna kwam het echte spektakel, de fotoshoot op de SS Rotterdam. Zo'n prachtig en groot schip en met het zonnetje erbij de ideale plek voor een trouwreportage. Voor de nacht is er een kamer gereserveerd aan boord van dit schip zodat ze de huwelijksnacht in stijl kunnen doorbrengen.

De trouwerij, het diner en het feest vonden allemaal plaats in Landhuis de Oliphant in Rotterdam. Een prachtige lokatie echt... Met de catering van Marinus van Donk was alles klaar voor het grote diner en het feest. De plechtigheid vond buiten plaats, achter in de tuin. Er stond geen zuchtje wind en de temperatuur was heerlijk met zo'n 22 graden. Hoe heerlijk is dat, in de buitenlucht in het bijzijn van je naaste familie en vrienden je huwelijk laten voltrekken. Het ging allemaal geweldig goed. Ze hebben zichtbaar genoten van elke minuut van de dag.

De taart is aangesneden (oké... de kleur was niet helemaal goed, maar de smaak was echt super!), het diner was fantastisch en super lekker en aan de kindjes is ook gedacht met patatjes en kipnuggets en uiteraard een olifanten ijsje toe. Na het diner zijn Patrick en ik vertrokken om thuis alle foto's over te zetten. Eddy en Cherique storten zich in het feestgedruis. Een geweldige avond waarop veel gedanst en gefeest is. De klok slaat 12 uur en de trouwdag van Eddy & Cherique zit er officieel op, maar het feest nog niet. Ze dansen nog even flink door, totdat....

Cherique verdraait haar knie, die vervolgens uit de kom schiet en breekt vervolgens haar voet!

tja.... als je natuurlijk iets niet wil, dan is het wel je huwelijksnacht doorbrengen in het ziekenhuis in plaats van op de SS Rotterdam in de armen van je kersverse echtgenoot. Wat een ongelofelijke domper op de feestvreugde! En wat erg voor Cherique en Eddy, die hun witte broodsweken iets anders door zullen moeten komen dan gepland. De vakantie is geannuleerd en de lol is er flink af...

Wij willen jullie heel veel sterkte wensen de komende tijd, maar ik weet dat jullie relatie sterk genoeg is om samen te lachen en te huilen! Jullie komen er toch wel... en die reis... die komt wel weer. Blijf positief, al is dat moeilijk nu.

Wat ik graag wil is dat jullie even heel goed kijken naar onderstaande foto's en dat jullie vooral kijken naar het plezier en het geluk op jullie gezichten, zodat jullie zien dat dit toch echt de mooiste dag van jullie leven was.... hoe dan ook! Jullie hebben de hele dag genoten, dus probeer je verdriet om te zetten in een stukje geluk. Want dat is wat jullie zullen hebben de rest van jullie leven samen, afgesproken?!

Dikke knuffel van ons !!

http://www.in2pictures.nl/?p=bruidsfotografie/index#Bruidsfotografie

http://www.facebook.com/in2pictures














donderdag 18 september 2014

Combireportage deel 2 - Hedy, Olaf, Jake en Gwen

En als laatste was het vandaag de beurt aan baby Gwen. Zij is het lieve kleine zusje van Jake. Ze heeft dezelfde prachtige blauwe ogen en wimpers als Jake, hoeveel geluk kun je hebben zeg. Zo mooi allebei, maar ja... ze hebben dan ook een hele leuke papa en mama, dus op zich ook niet zo wonderlijk.

Hedy en Olaf heb ik nu voor de vierde keer op de kiek gezet en steeds pakt het super leuk uit. Zo ook nu weer. Jake moest even los komen, maar dat duurde niet lang. Hij vond het ontzettend leuk en deed lekker mee. Kleine Gwen was al helemaal makkelijk... daar kon ik echt van alles mee doen. Ze is al drie maanden, dus die echte opgekrulde poses die heb je dan niet meer, maar daarvoor in de plaats komen de prachtige heldere blikken en zo af en toe een lachje. Ze viel zelfs nog even in slaap, heerlijk.

Een genot om te fotograferen dus. Bedankt voor de leuke middag, al was het voor jullie wel wat hectisch, werd je onder geplast en was het bijna onhoudbaar warm. Bedankt voor het vertrouwen.

Bericht delen wordt altijd gewaardeerd.

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





Newborn reportage Jimi

Jimi is bijna drie weekjes jong en is zelfs al een keertje eerder op de foto geweest, maar nu mag hij bij mij op de foto. Het is erg warm in de studio maar dat vind Jimi niet zo erg. Het liefst ligt hij ook nog lekker tegen mama of papa aan geplakt.
Hij doet het geweldig goed, hij wil af en toe wel een beetje huilen en heeft wat moeite om in slaap te vallen, maar uiteindelijk kon hij geen weerstand bieden tegen mijn kleine mandje met pluche kleedje, dus viel hij toch in slaap.

Hij heeft zelfs een aantal keer in zijn slaap gelachen! Ik ben altijd al blij als er een zo'n slaaplachje verschijnt, maar bij Jimi kon het niet op!

Papa en mama van Jimi van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst in het gezin en heel veel plezier alvast met de voorproefjes.

Delen van deze blog is toegestaan.

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





Newborn reportage Madison

Vanochtend begon ik deze mooie dag met een heel mooi meisje genaamd Madison. Echt een plaatje, mooie haartjes, rond hoofde, perfecte lipjes en zo'n lieve zachte uitstraling. Na even wat wensen besproken te hebben zijn we snel van start gegaan. Als eerste hebben we een aantal foto's geschoten met de zo geliefde gebloemde pastelkleurige achtergrond. Ze deed het fantastisch.

Maar Madison voelde zich toch niet helemaal goed bleek al snel daarna. Ze is net gewisseld van voeding en heeft wat last van krampjes en wat het ook precies was, ze voelde zich niet fijn. En als ik iets zielig vind dan is het wel een kleine baby die niet zo blij is. We hebben het echt wel geprobeerd maar de signalen waren duidelijk. Ik heb daarom voorgesteld om te stoppen en de sessie een andere keer voort te zetten. De baby-garantie die gelukkig niet heel vaak gebruikt hoeft te worden bleek vandaag een welkome verrassing voor deze papa en mama en de tante van Madison die de shoot cadeau gaf. Binnenkort zal ik Madison dus weer fotograferen, maar dan in de nieuwe studio!

Deze foto's zijn trouwens wel hartstikke leuk geworden!
Veel plezier alvast met deze previews...

Delen van deze blog wordt altijd gewaardeerd.

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures



zaterdag 13 september 2014

Newborn reportage Xavi

Xavi was de hekkensluiter vandaag. Hij is pas een paar weken oud en mag vandaag op de foto. En hoe bijzonder is het dan als je twee broers hebt die begin 20 zijn. Super stoer... Zijn broers Jerry en Dave zijn gek op hun kleine broertje en doen echt heel leuk mee, al stonden ze in eerste instantie niet direct te springen.... ze zeiden wel direct 'ja' tegen hun moeder toen ze zei dat ze graag een fotoserie wilde laten maken van haar mooie gezin. Is dat niet ontzettend lief.

Xavi deed het vandaag bijzonder goed. Hij was gefascineerd door de camera waardoor hij steeds recht in de lens keek. Het is zijn vader en moeder nog niet gelukt om zijn lachje te vangen en dus is alle hoop op mij gevestigd. Okay....   maar... het lukt. Het was weliswaar bijna zijn enige lachje maar ik had hem! Hij lacht ook nog eens zo lief, om van te smelten.

Het laatste half uurtje was hij erg moe en gelukkig viel hij heerlijk in slaap... alweer zo schattig!

Veel plezier met jullie voorproefje, de rest komt over een poosje!

Delen is toegestaan.

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





gezinsreportage familie Driessen

Randy, Lindsay en Kayleigh hebben voor hun (schoon)moeder en oma een cadeau bedacht. Want mams wil zo graag eens een keertje leuke nieuwe foto's aan de muur in de woonkamer. Die basisschool foto's kunnen namelijk echt niet meer.

Moeder Anneke heeft het wel geraden wat de verrassing was, maar oma komt binnen en die weet echt helemaal van niets. De verrassing is groot en in eerste instantie is het dan best even wennen. Maar ze komen al heel snel los. Los zijn ze zeker wanneer moeder besluit op de rug van zoonlief Randy te springen. De eerste keer sprong ze niet hoog genoeg, dus gaven we haar een krukje en toen sprong ze wel... te hoog!!! Ze sprong haast over Randy heen, die uit balans viel en zijn moeder lanceerde op de grond... op dat zelfde moment roept Randy doodleuk; foto!! En ik riep heel hard; Nee... want ik was nog bezig om moeder stabiel te houden want die hing nog ondersteboven... we hebben er achteraf heel hard om gelachen, maar dit had toch heel verkeerd kunnen aflopen.

De foto is er dus niet en dat is misschien voor alle partijen maar beter. Maar het ijs was definitief gebroken en het werd als maar gezelliger. We hadden met een uur wel klaar kunnen zijn, maar gezelligheid kent geen tijd en dus hebben we gewoon lekker de twee uur vol gemaakt. Ik heb genoten, het was erg gezellig. En oma.... wat een geweldige vrouw. Toen er op het laatst voorgesteld werd om nog even lekker gek te doen, toen stond ze als eerste met pruik, rode bril, rode lippenstift en boa in de aanslag klaar voor de foto. Heerlijk!

Delen van deze blog mag.

http://www.in2pictures.nl/?p=gezinsfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures






Kiki 2 jaar

Aanstaande maandag is het zover, dan wordt Kiki 2 jaar. Mijn echte trouwe Facebook volgers moeten haar haast wel kennen, want ze is al aardig wat keertjes voorbij gekomen... ik noem haar mijn muze... ze is zo leuk en zo makkelijk. Mama bedenkt iets, Kiki laat zich aankleden en loopt ook nooit weg. Ze vind het allemaal prima. We moeten even wat trucjes uithalen voor een lachje, maar ook dat lukt.

Dit keer heeft mama haar trouwjurk van zolder gehaald en Kiki mag hem aan... hoe leuk is dat!
We kiezen een lief romantische achtergrond erbij en klaar is Kiki. Vrij snel hebben we deze minishoot weer heel leuk kunnen afsluiten.

Thanks Kiki! En mama Marloes en papa Yuri uiteraard.

Delen van deze blog mag uiteraard.

http://www.in2pictures.nl/?p=mini-fotoshoot/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures






vrijdag 12 september 2014

Vriendinnenshoot Rachel

Aan het einde van de middag had ik wel een heel bijzonder gezelschap. Per limousine werden er 6 meisjes bij mij voor de studio afgezet. Ze hadden geen idee wat ze gingen doen.
De moeder van Rachel had een speciale middag geregeld voor haar zestiende verjaardag. Het was dus een echt sweet 16 feestje! 

Heel spannend voor ze allemaal uiteraard, want niemand wist er van. Gissen in de limo, wat gaan we doen, waar gaan we heen. De grote camera om mijn nek deed ze al vermoeden dat het met fotografie te maken had. Toen ik ze vertelde dat we een fotoshoot gingen doen, was er nog even het idee dat het een shoot a la Hollands Next Topmodel zou worden. Maar ik heb ze snel gerustgesteld en uitgelegd dat het bij niet gaat om mega-metamorfoses en gestylde foto's, maar om gezelligheid en lol. Toen was het goed, nog even wennen dat wel. Maar ook dat kwam snel goed.

Het toeval wil dat ik nog niet zo heel lang een prachtige witte jurk in mijn collectie heb hangen die prima door kon als Sweet 16 jurk. Rachel pastte hem en hij zat als gegoten, dus dat was snel beslist. De andere meiden vonden ook allemaal een mooie jurk uit mijn collectie en dus kozen we voor een lekker over de top glamourshoot. Maar we zouden wel afsluiten met een beetje gekkigheid en dat is allemaal gelukt binnen de tijd. Geweldig was het... vond ik in ieder geval en volgens mij de meiden ook.
Nadat ze bij mij weg gingen mocht ik ze vertellen dat ze vervolgens verwacht werden bij la Cocotte voor een diner en daar werden ze vervolgens weer door de limo opgehaald. Wauw, wat een ervaring voor deze zes 16 jarige meiden!  Helemaal top!

Van harte gefeliciteerd Rachel en veel plezier straks met het nagenieten tijdens het kijken naar de foto's.

Jullie mogen de blog of dit bericht uiteraard delen.











Combi2 - Amber, Robbie, Tigo en Lotte

Vanmiddag had ik weer zo'n lief baby'tje in de studio en net als gisteren heette dit meisje Lotte. Alleen deze Lotte was pas net twee weekjes oud. Wat een fijn poppetje.... en dit kleine meisje had het grote geluk om nu al in het bezit te zijn van drie prachtige armbandjes en alle drie met een prachtige boodschap daarbij... dan gaat het dus niet meer zo zeer om het armbandje wat ze krijgt maar meer om de intentie waarmee ze gegeven zijn. Met zo veel geluk komt het met dit moppie dus wel goed.

Tigo is het zoontje van Robbie en hij is maar wat trots op zijn kleine zusje. Hij knuffelt met haar en geeft haar kusjes. Hij is zich deze keer ook meer bewust van het feit dat hij op de foto gaat en zo nu en dan stapt hij geheel vrijwillig het papier op. Maar de nadruk van deze reportage ligt toch op Lotte, want het is haar shoot uiteraard... en dat doet ze goed!!!! Ik had al gezegd van te voren dat we stoppen wanneer ze het zat wordt, maar dat moment kwam niet en we zijn zelfs een pietsie langer door gegaan. En dat is best bijzonder, dan is het haar ook meteen vergeven dat ze drie kleden nat plaste!! haha...

Delen van de foto's mag altijd.

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





donderdag 11 september 2014

Babyreportage Lotte en broer Stan

Stan mocht ik fotograferen toen hij 10 weekjes jong was en dat is nog geen twee jaar geleden. Nu is hij terug met zijn papa en mama en zijn kleine zusje Lotte. Lotte is een heerlijk meisje wat met een royaal geboortegewicht een mooie voorsprong heeft in haar jonge leventje. Ze is nu 3 1/2 maand oud en dus ook niet meer echt pasgeboren, maar zooooo ontzettend schattig.
Haar broer Stan is echt dol op haar en regelmatig komt hij haar even een kusje geven. Uiteraard heeft hij ook zo zijn streken, maar daar ben je tenslotte twee jaar voor (of bijna dan...) en dat geeft helemaal niets, hij deed het super en daar gaat het om. Zeker toen hij met papa ballonnen ging blazen was hij helemaal happy, hij vond het geweldig. En hij had een bepaalde fascinatie voor mijn camera, ik moest echt goed opletten, want hij wilde heel graag al die knopjes uitproberen... haha! Kleine techneut.

Lotte is zo'n lief meisje, ze heeft voor de reportage haar flesje gedronken en is er helemaal klaar voor. Het gaat dan ook heel rap van start en het begint enorm goed. Op een zeker moment begint de vermoeidheid wel toe te slaan, maar daaraan toegeven dat doet ze niet. Ze blijft wakker en wordt logischerwijs een beetje huilerig, maar toch weten we haar steeds gerust te stellen en kunnen we gewoon weer door. Ze is echt een bikkeltje hoor... zelfs op het allerlaatste moment weet ze nog lachjes te toveren, wat een wonderkind. Heerlijk hoor!

Ik heb Stan zijn foto er even bijgezocht en die naast een foto van vandaag gezet.. ik zich weinig veranderd! Dezelfde mooie lach.

Het is toegestaan de blog te delen.

http://www.in2pictures.nl/?p=babyfotografie_kinderfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures