zaterdag 27 augustus 2016

Bruiloft Wesley en Wendy

Gisteren was een prachtig dag. De zon scheen uitbundig (behoorlijk uitbundig met 27 graden), om een uur of twee werd het eventjes wat bewolkter om de zon na de ceremonie weer met volle kracht te laten stralen. Het was de trouwdag van Wesley en Wendy, een stel wat iedere warme zonnestraal dubbel en dwars verdiende. We begonnen in Poortugaal bij het huis van Wendy's ouders. Daar kwam Wesley haar ophalen. Toen ik aankwam had Wendy haar jurk al aan. Ze zat met haar jurk omhoog uit te puffen op bed. Want ja, een jurk van 19 kilo is met al die lagen stof best heel warm, zeker in zo'n klein kamertje. Gelukkig duurde het niet lang voor Wesley aanbelde.

De spanning stijgt als Wesley de trap op komt, de deur gaat open en een voorzichtig lachje verschijnt. Wendy was toch ineens een beetje onzeker geworden over haar jurk (die waanzinnig mooi was overigens, maar dat overkomt bruiden nu eenmaal weleens), maar bij  het zien van haar Wesley was het weg. De spanning brak en ook Wendy brak eventjes, de tranen rolden over de wangen en het was goed. Wat een prachtig stel, ze zien er echt fantastisch uit. Het pak van Wesley (gelukkig voor hem een licht gekleurd pak) had een prachtige glans en zijn mooie dasje en witte schoenen maakte het helemaal af.

We maakten voor de deur wat familieportretten en reden daarna naar Spijkenisse. De huwelijksceremonie vond plaats in het oude stadhuis van Spijkenisse. Tijdens de ceremonie werd veel gelachen en soms ook een traantje weggepinkt. Zoals gebruikelijk volgde na de ceremonie de balkonscene, altijd een leuk en vrolijk moment.

De gasten vertrokken richting het Veerhuys in Rhoon en wij gingen met het bruidspaar richting het Kasteel van Rhoon voor hun trouwreportage. De omgeving van het kasteel leent zich daar prachtig voor. Helaas was Wendy al de hele dag en de dag voor het huwelijk misselijk en eigenlijk een beetje ziek. De ceremonie had ze echter goed doorstaan, maar in de auto naar de fotolocatie ging het toch eventjes mis en werd het even te veel. Gelukkig luchtte het wel op en kon de fotoreportage gewoon door gaan. Het was zwaar voor Wendy, maar ze wilde het heel graag gewoon doen en Wesley zorgde enorm goed voor haar. Hij stelde haar gerust, maakte haar aan het lachen, wat een lieve jongen.

De fotoshoot ging fantastisch en mooi op tijd waren we terug bij het Veerhuys in Rhoon voor het diner. Wendy en Wesley houden niet van dat opgeprikte gedoe en Franse menukaarten. Het diner bestond dan ook gewoon uit een portie heerlijke saté, met friet en watermeloen. Iedereen zat te smullen. Na het diner zijn wij vertrokken en kunnen we met z'n allen terugkijken op een mooie dag. Het feestje ging nog even door, maar voor ons was het tijd om ook onze eigen trouwdag nog even te gaan vieren! Dat was toch weer erg leuk hoor, een bruiloft mogen fotograferen op je eigen trouwdag en ook nog op dezelfde feestlocatie als toen.

Wendy en Wesley, wij wensen jullie een geweldig huwelijk toe, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dat goed komt.

http://www.in2pictures.nl/c-3380397/bruidsfotografie/

http://www.facebook.com/in2pictures/


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten