woensdag 21 september 2016

Baby Amy

Amy is nu 6 maanden jong en haar papa en mama wilden daarom heel graag een mooie serie foto's van hun meisje laten maken. Amy begon al te lachen zodra ik maar iets tegen haar zei, dus ze was heel erg makkelijk om te fotograferen. Ze kon nog niet zelfstandig zitten, waardoor we creatief moesten omgaan met zittende poses. Op de prinsessenstoel ging het hartstikke goed, omdat ze aan de zijkant en achterkant ondersteund werd. Natuurlijk zat mama op nog geen halve meter afstand om haar te helpen wanneer ze uit balans zou raken.

Op haar buikje liggen dat vond ze helemaal leuk. We hebben echt super leuke foto's geschoten waarop Amy verschillende kleuren tutu's aan heeft, soms gecombineerd met kettingen en/of haarbandjes. Maar ook in haar eigen jurkje zag ze er fantastisch uit. Ik heb ook bewust voor dit voorproefje een foto gekozen waarop ze niet lacht, maar zelfs dan (of misschien juist dan) weet ze je alsnog te betoveren met haar prachtige ogen.

Papa en mama zijn vast al blij met deze drie foto's en straks nog meer als alle foto's klaar zijn, maar dat duurt nog eventjes.

http://www.in2pictures.nl/c-3380354/baby-fotografie/

http://www.facebook.com/in2pictures/






1 opmerking: