dinsdag 27 september 2016

Babyreportage Sem

Iets meer dan 2 jaar geleden fotografeerde ik Jimi in mijn oude studio. Het was een hete dag vertelde zijn vader. Afgelopen zaterdag was het weer warm, maar in mijn nieuwe studio is het een stuk beter toeven. Het is er nog steeds warm soms, maar lang niet meer zo extreem als toen. Jimi heeft nu een klein broertje genaamd Sem en het was zijn beurt voor zijn eerste fotoshoot. Ook grote zus Romy was er dit keer bij. Zij heeft fantastisch geholpen tijdens de fotoshoot.

Het hele gezin was in lichtblauwe spijkerkleding met wit gekleed, wat nog steeds een mooi rustig beeld geeft op de foto's. Ze wilden graag een foto over doen die we destijds ook met Jimi maakten. Daarbij lag Jimi op de handen van zijn papa en mama. Sem vond het allemaal geen probleem. We hebben prachtige lachjes van Sem gekregen, wat een heerlijk mannetje. 

Toch heb ik geen lachende Sem gekozen voor het voorproefje maar de grappige foto waarbij Sem op zijn buik ligt. Hij heeft zijn handje onder zijn kin (en dat deed hij zelf) en gaf ons echt zo'n fotomodellen blik. We moesten er allemaal heel erg om lachen. En foto's waar je blij van wordt zijn het waard om in het voorproefje terecht te komen.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten