zondag 11 september 2016

Bruiloft Jeroen en Denise

De bruiloft van Jeroen en Denise is er absoluut eentje voor in de boeken. Wat een energie, wat een lol, wat een styling, wat een ontspannen bruidspaar, wat een genot om er bij te zijn. Jeroen is een rustige jongen die best wat opzag tegen de fotoshoot. Ik had hem al wat gerustgesteld en uitgelegd dat we gewoon leuke dingen zouden gaan doen en dat ik daar foto's van maak. En gelukkig heb ik dat ook waar kunnen maken. Nu heeft Jeroen gewoon altijd een lach op zijn gezicht, dus dat is niet zo lastig. Maar ook met het gevoel zat het wel goed. Hij genoot zichtbaar van zijn prachtige bruid, maar ook de enorm goed passende fotolocaties werkten mee aan de juiste vibe voor deze shoot.

We hebben namelijk gefotografeerd bij Beachclub Brunotti aan het Voornse Meer. Dit is een plek waar ze samen vaak komen en waar wij eigenlijk pas op het laatste moment op kwamen om te gebruiken als fotolocatie. Het is fantastisch. Binnen in de beachclub is het ontzettend mooi ingericht, alsof je aan de boulevard ergens in een tropisch surfparadijs bent beland. Watersporten is iets wat Jeroen graag doet, dus die surfboards aan de muur kwamen wel heel lekker uit. De kleuren spetteren van het beeld. We hebben deze locatie in de volle breedte benut, wat een heerlijke plek zeg. Het weer werkte natuurlijk ook wel heel goed mee om deze locatie goed uit te laten komen.

Denise vertelde dat ze altijd hebben gezegd dat als ze trouwen dat ze dit op Curacao zouden doen. Maar toen we hier liepen, in de zon, tussen de zonnebadende mensen, de surfplanken, beachvolleyballende jongeren vertelde ze, dat het toch net voelde alsof we toch op een tropisch eiland beland waren.  Na het Voornse Meer zijn we ook nog even doorgereden naar het kunstwerk aan de Maasvlakte om daar in de duinen nog wat extra foto's te schieten. Daar draaide het vooral om de rust en de stilte. Een mooie balans voor deze reportage. We hadden het zo ontzettend naar ons zin op deze plek, dat we toch eigenlijk iets later vertrokken dan de bedoeling was. En dat terwijl wij daar altijd heel erg mee bezig zijn op zo'n dag. Maarrr.... als we de brug niet tegen zouden hebben dan waren we nog steeds prima op tijd. Tja, als.... natuurlijk ging de brug wel open. Maar gelukkig was dit maar heel even en dus tuften Jeroen en Denise rustig aan door in hun toch wel heel geweldige vervoersmiddel van de dag. Een mintgroen met wit Volkswagen busje, van binnen en van buiten versierd. Wat een geweldig item was dit om mee te fotograferen zeg. Zo veelzijdig. Heerlijk.

Denise is echt de drijvende kracht geweest in deze reportage. Haar ontembare enthousiasme is aanstekelijk en maakt dat wij het onderste uit de kan wilden halen op hun dag. Zij is altijd vrolijk, zelfs tijdens de spanning van het aankleden toen ze in haar ogen een beetje snauwde tegen haar hulpjes op dat moment, riep ze er meteen achteraan; "sorry als ik lelijk doe, maar in hou wel van jullie!" Haha... wat werd ik vrolijk van deze bruid. Aan werkelijk alle details was gedacht door haar zelf, of anders wel door haar vriendinnen. De avond vooraf heeft ze met haar vriendinnen de film "Bridesmaids" gekeken, gekleed in schattige pyjama's en Denise in een mooie satijnen kimono met op de achterkant de tekst Bride. De meiden zijn daarna blijven slapen om haar de volgende ochtend weer te ondersteunen met alles wat er moest gebeuren. Niets ging er mis op deze dag. Alles was zo goed voorbereid. Zoveel zelf gecreƫerde details waren er aanwezig, prachtig echt.

Ik zei het al... hun energie is op ons overgeslagen, want ik kan weer niet stoppen met schrijven en selecteren. Maar ik kan jullie zeggen dat we na de ceremonie bij Abel gewoon geen zin hadden om weg te gaan eigenlijk.
Oh ja... nog 1 dingetje, aan het begin van de fotoshoot was Naica er nog even bij, de bulldog van Jeroen en Denise. Natuurlijk had ook zij een mooie bloem om haar nek. Ze wilden heel graag een paar foto's met haar erbij en gelukkig deed Naica het super goed en dook ze niet direct het verkoelende water in. Ze hadden flink wat bekijks met hun hond, de geweldige VW bus en hun prachtige verschijning. Daarom heb ik op sommige foto's de omgeving bewust mee gefotografeerd. Wat een dag, wat een dag... ik raak er niet over uitgesproken.

Lieve Jeroen en Denise ik wens jullie alle geluk van de wereld, een heel mooi leven samen en een geweldige huwelijksreis toe! Dikke kus van ons.

http://www.in2pictures.nl/c-3380397/bruidsfotografie/

http://www.facebook.com/in2pictures/































Geen opmerkingen:

Een reactie posten