donderdag 22 september 2016

Fotoshoot Feestje van Thirza

Gistermiddag hebben we in de studio weer eens een leuk fotoshoot feestje gevierd! Thirza uit Spijkenisse was aan de beurt. Ze nam 6 vriendinnen mee om haar verjaardag met haar mee te vieren. De moeder van Thirza en de moeder van Haylie waren erbij om de meiden te begeleiden. Een taak die ze erg goed en prettig uitgevoerd hebben. De mooiste make-upjes werden aangebracht. Ondertussen heb ik de haren van een paar meiden in de krul gedraaid. Drie meiden hadden al de meest prachtige krullen van zichzelf.

Thirza is een lief en enthousiast meisje. Ze was helemaal in haar element en genoot van elk moment. Tijdens de glamourronde koos ze een prachtige witte "bruidsmeisjesjurk" met strik en hoepel. Het verjaardagskroontje maakte de look helemaal compleet.

Alle andere meiden wisten ook een mooie look te kiezen en de metamorfose was compleet. Maar de echte onherkenbare metamorfose volgde pas in ronde drie, ook wel de gekke ronde genoemd. Totaal onherkenbaar verschenen ze voor mijn camera. Super leuk echt. In die ronde hoeft ook niemand meer na te denken hoe ze moeten staan of kijken. Dan gaat het allemaal vanzelf.

De foto's worden eerst even door de ouders bekeken. Misschien plaats ik die later nog.

http://www.in2pictures.nl/c-3480503/fotoshoot-feestje-vanaf-8-jaar/

http://www.facebook.com/in2pictures/







Geen opmerkingen:

Een reactie posten