woensdag 7 september 2016

MINI KERST SHOOTS - NOG EEN WEEKJE EN DAN START DE INSCHRIJVING!

MINI KERST SHOOTS - NOG EEN WEEKJE EN DAN START DE INSCHRIJVING!

De website is bijna helemaal klaar voor de mini kerst shoots. Bijna alle nieuwe achtergronden zijn binnen, het zijn er maar liefst 3 geworden.
De inschrijving start op vrijdag 16 september!! Zorg dat je erbij bent. We hebben besloten om indien nodig ook op zondag open te gaan, dus als het goed is hebben we voor iedereen een plekje. Zoals eerder gemeld kies je vooraf een achtergrond, de afrekening van de minishoot is dit keer direct bij de reservering. De prijs zal zijn 60 euro, inclusief 1 digitaal fotobestand in groot formaat en overige downloads zijn weer voor 2,50 euro te verkrijgen.

Om jullie nieuwsgierigheid te wekken plaats ik alvast de eerste nieuwe achtergrond. Dit is de Anton Pieck / Vintage achtergrond.
Een super mooi en groot doek wat voor heel sfeervolle plaatjes kan zorgen.
Denk bij deze achtergrond aan mooie vintage kleding in warme tinten. We kunnen uiteraard bij deze achtergrond de kerstboom er bij plaatsen en houten accessoires zijn ook erg leuk. Wat dacht je van crème/goud kleurige jurkjes met bijvoorbeeld een (nep)bontje of iets dergelijks. Voor jongens een mooi pak of juist zo'n half lange broek met stoere laarzen en kniekousen en een bretels. Nog een leuke opa pet erbij en helemaal klaar! Dat gaat vast een aantal prachtige warme foto's opleveren.

Felle kleuren passen denk ik iets minder goed bij deze achtergrond.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten