woensdag 14 september 2016

Strandreportage met Marloes Yuri Kiki en Lola

Gisteren aan het einde van de middag van de warmste 13 september ooit gemeten mocht ik een fotoshoot verzorgen op het strand! Je kunt het slechter treffen!!
Marloes en ik hadden de fotoshoot eigenlijk gepland op 24 september, maar omdat het weer nu zo mooi is hebben we besloten de shoot maar iets naar voren te halen. Zoals altijd had Marloes alles tot in de puntjes verzorgd. De meisjes droegen zacht roze glitter tutu's met een zacht blauw hemdje erop. Marloes zelf droeg een blauwe kanten jurk die haar geweldig mooi stond. En Yuri was er helemaal op aangepast met een blauwe korte broek en een roze shirt. Een prachtig plaatje zo samen.

Kiki vond het strand meteen leuk, speelde in het zand, zocht stenen en schelpen. Lola was nog niet zo vaak op het strand geweest en moest er erg aan wennen. In eerste instantie vond ze het zachte zand helemaal niet leuk. Ze wilde er niet in staan of zitten. Maar na een poosje ging het al wat beter.
Na een aantal foto's in de duinen geschoten te hebben zijn we naar het water gelopen. Daar was het zand wat harder en Lola begon het wel leuk te vinden. Het water, dat was weer een volgende fase. Ook daar moest ze even aan wennen, maar al snel was ook dat goed.

En Kiki? Die wist dat ze nat mocht worden, je zag haar op een bepaald moment toch ietwat voorzichtig gaan zitten in het ondiepe water om vervolgens te roepen; oh, ik ben gevallen! Haha... lekker kind.
Maar papa en mama lieten de kindjes lekker spelen en kind zijn en dat levert toch wel echt de allermooiste, leukste en liefste plaatjes op.
Na het spelen in het water zijn we even gaan uitrusten op het kleed en hebben we gewacht op de zonsondergang om daar nog wat spectaculaire beelden mee te schieten.

Het was een heerlijke fotoshoot met leuke mensen. Het voelt inmiddels als familie. Bedankt weer dat ik met jullie mee mocht.
Ik kon uit deze serie echt niet zomaar drie foto's uitzoeken als voorproefje, dus het zijn er iets meer geworden.

http://www.in2pictures.nl/c-3380357/gezinsfotografie/

http://www.facebook.com/in2pictures/











Geen opmerkingen:

Een reactie posten