donderdag 13 april 2017

Combi deel 2 Bob, Jacqueline, Luc en Floris

Op 20 maart is Luc omgetoverd tot grote broer! Hij heeft er een kopietje van zichzelf bij gekregen en hij heet Floris. Alweer zo'n prachtig klein mannetje met een helemaal gaaf gezichtje, lichte oogjes en zachte blonde wimpertjes.
Floris heeft al best veel haartjes en is een heel rustig mannetje. Luc vind het allemaal prachtig, hij kust en knuffelt zijn broertje de hele tijd. Ook het foto's maken vond hij geweldig en soms een beetje spannend. Vooral de "boot" in de wolken was wel even een hoogtepuntje!
En eerlijk is eerlijk, het is ook nog eens een heerlijk plaatje geworden.

Floris is gedurende de hele fotoshoot wakker geweest. Met af en toe een slokje bij mama ging dat prima. Een foto met mama maken daarentegen was iets meer uitdaging, want mama geeft borstvoeding en zodra ze lekker met hem kroelt ruikt hij precies waar hij moet zijn. We leggen hem hoger tegen Jacqueline aan en nog wurmt hij zich helemaal zelf weer terug richting haar borst. Zo mooi om te zien! De foto's met mama hebben we natuurlijk wel hoor, het kost alleen iets meer tijd dan de foto's met papa.

https://www.in2pictures.nl/c-3873747/newborn-fotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/




Geen opmerkingen:

Een reactie posten