dinsdag 18 juli 2017

Bruiloft Freek en Anouk

Gisteren was het 17-07-17 en ondanks dat deze mooie datum op een maandag viel werd er veel getrouwd gisteren. Wij mochten de bruiloft van Freek en Anouk vastleggen gisteren. Twee weken geleden zaten we bij elkaar en keken we met gezonde spanning naar de weersvoorspellingen. Het beloofde allemaal nog niet zo heel veel goeds. Veel regen stond er op het programma, maar gelukkig hield de regen een dag eerder op dan gepland en kregen we een stralend mooie en zelfs warme dag!

Het was voor ons voor het eerst dat we een bruiloft mochten fotograferen met een 'zichtbaar' militair tintje. Freek droeg een officieel kostuum inclusief sabel en hun vervoer was een oude legertruck. De auto werd begeleid door twee heren van de Marechaussee. En dat is best indrukwekkend om een keer mee te maken. Onderweg werden de rotondes vrijgemaakt voor de trouwauto en voor mijn witte cactus (haha...). Met loeiende sirenes kwamen ze aan bij Restaurant de Bergsche Plas waar achter op het terras de huwelijksvoltrekking plaats vond. Wat een prachtige locatie was dit zeg. Trouwen onder een prieeltje aan het kabbelende water, tussen de kleurrijke bloemen en onder een blauwe hemel. Heerlijk... De foto's maakten we in de omgeving van de Bergsche Plas, het is daar prachtig.
Deze stoere bruid had haar kisten meegenomen zodat wij in het bos nog een paar stoere bruidsfoto's konden schieten. De foto's hebben allemaal een beetje een vintage uitstraling gekregen, wat naar mijn idee mooi past bij de sfeer van deze hele dag.

Het dochtertje van Freek en Anouk, genaamd Elin, speelde nog een bijzondere rol gisteren. Ze hadden afgesproken dat ze geen ringen zouden uitwisselen, omdat in ieder geval Freek deze toch niet zou dragen. Maar Freek had in het geheim toch een mooie ring voor Anouk gekocht en Elin kwam hem geven. Gelukkig ging dat allemaal hartstikke goed.
Anouk werd weggegeven door haar vader en haar moeder, wat mooi is dat. Dat zie je niet zo heel vaak. Maar ik vond het zeker wel iets toevoegen. Na de ceremonie wisselde Freek zijn officiƫle kostuum naar een wat luchtigere outfit. Dat zal een verademing geweest zijn.

Nadat de taart gefotografeerd was en nog voor het diner zijn wij naar huis gegaan om de vele foto's te laden. Wauw, wat is het een leuke verzameling geworden!

https://www.in2pictures.nl/c-3380397/bruidsfotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/



























Geen opmerkingen:

Een reactie posten